Back to All Events

Shamanistisk lydhealingsrejse 28. august kl. 18:30 - 21:30

  • Bevægelseshuset LYS 11 Masnedøvej Vordingborg, 4760 Denmark (map)
Shamanistisk lydhealingsrejse med Tomas Zawadzki i Bevægelseshuset LYS

Shamanistisk lydhealings-rejse

Et smukt fordybende rum skabes af Tomas Zawadzki


Sted: Bevægelseshuset LYS, Masnedøvej 11, 4760 Vordingborg

Underviser: Tomas Zawadzki

Pris: kr. 300,-
Tilbud: 3 gange for kr. 750,-

Forbered dig på ca. 3 timers lydhealing med shamanistisk tromme og sang, drømmerejse samt klangmassage med syngeskåle.

Alt er i dig. Alle de gaver og talenter du kommer for at bidrage med her på jorden, vil vise sig og udfolde sig naturligt under de rette betingelser. Dette lydhealings-rum giver dig de optimale betingelser for at huske hvem du er og genkende den sandhed, der altid er i og omkring dig.

Tomas Zawadzki har en helt fantastisk ro og særlig shamanistisk kraft i sit væsen og stemme. Han kommer med sit store hjerte og sin smukke stemme og formidler alt det bedste til dig. Du skal blot lytte indad og være med det der er i dig.

Lydende forplanter sig i bølger gennem væsken i kroppen og harmonisere kroppens celler. Dette frigiver energi, løsner spændinger og nedbryder stress. Lydhealingen arbejder blidt og nænsomt og kalder den healing ind der er mest optimal for dig i øjeblikket.

Så kom, hvis du vil opleve at gå ind i et rum i dig, hvor du bliver mødt rent, åbent og kærligt.

Her kan du læse mere om den shamanistisk lydhealings-rejse.